Thursday, October 5, 2017

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη 2109029667 - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη 2109029667


ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Τεχνικός που έχει βγάλει χαρτιά από φρεάτιο αποχέτευσης στη Νέα Σμύρνη
Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε την ταχύτερη, καθαρότερη, καλύτερη εξυπηρέτηση από την πρώτη φορά, κάθε φορά. Καμία άλλη εταιρεία στην Αττική δεν προσφέρει μια τόσο ολοκληρωμένη υπηρεσία, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διαγνώσει και να διορθώσει τα προβλήματα στην αποχέτευση σας.
Επωφεληθείτε από τον συνδυασμό των πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Σε δύσκολες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε κάμερα υψηλής ευκρίνειας οπού μπορούμε να διαγνώσουμε και να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος στο εσωτερικό των σωληνώσεων και έτσι πολύ πιο εύκολα να αντιμετωπίσουμε το τα προβλήματα.
ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Μέτα από μια απόφραξη αποχέτευσης στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε μια πολύ μεγάλη ρίζα
Η εταιρεία αποφράξεων Νέας Σμύρνης 210 90 29 667 – 210 90 17 223 είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης κι αν αντιμετωπίσετε στην αποχέτευσή σας. Στο σπίτι ή την επιχείρηση, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το πιο έμπειρο προσωπικό ώστε να αποφράξουμε όλες τις φραγμένες ή βουλωμένες σωληνώσεις σας και να επαναφέρουμε το δίκτυό σας σε φυσιολογική λειτουργία. Αποφράξεις Νέας Σμύρνης 365 ημέρες το χρόνο και τέλος στα προβλήματα φραγής των αγωγών σας.





Πληροφορίες περιοχής Νέα Σμύρνη

Η Νέα Σμύρνη αποτελεί ένα από τα πολυπληθέστερα και πιο πυκνοκατοικημένα προάστια της νότιας Αθήνας. Το όνομά της το πήρε από τη Σμύρνη, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Μικράς Ασίας, με πολύ έντονο ελληνικό στοιχείο έως το 1922 και τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Για την ονομασία της Σμύρνης υπάρχουν 2 κύριες εκδοχές. Η μία είναι να προέρχεται από την Αμαζόνα Σμύρνα, η οποία αναφέρεται ως ιδρύτρια της Σμύρνης και η άλλη από τη σύζυγο του Θεσσαλού Θησέα (όχι του Αθηναίου ήρωα) που θεωρείται και αυτός ιδρυτής της Σμύρνης και της έδωσε το όνομα της συζύγου του.
Όποια από τις 2 εκδοχές και αν πάρουμε η Σμύρνα ήταν κόρη του Κίνυρα και της Νύμφης Ωρείθυιας. Μετά από μία φιλονικία με την Αφροδίτη, η θεά της προκάλεσε έρωτα προς το πρόσωπο του πατέρα της. Μεταμφιεσμένη σε δούλα, η Σμύρνα αποπλάνησε τον πατέρα της με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και να γεννήσει τον Άδωνι. Για να γλιτώσει την οργή του πατέρα της που έμαθε την αλήθεια, οι θεοί τη μεταμόρφωσαν σε ένα ευωδιαστό δέντρο τη σμύρνα, γι’αυτό και συχνά αναφέρεται ότι ο Άδωνις γεννήθηκε από ένα δέντρο.
Η προϊστορικη ονομασία της Σμύρνης παρέμεινε και κατά τη διάρκεια της Κλασσικών, Ρωμαϊκών, Βυζαντινών και Οθωμανικών χρόνων. Σήμερα η «Σμύρνα», με μορφή αγάλματος, κοσμεί τον προαύλιο χώρο της Εστίας.
Σήμερα ο Δήμος Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην Αττική και διοικητικά ανήκει στη Περιφέρεια Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 3.600 στρεμμάτων. Συνορεύει προς τα Βόρεια με την Αθήνα, ανατολικά με τη Δάφνη, ανατολικά με τον Άγιο Δημήτριο, δυτικά με την Καλλιθέα και νότια με το Παλαιό Φάληρο. Χωρίζεται στις εξής συνοικίες: Φάρος, Άλσος, Μυτιληναίικα, Κέντρο, Αγία Φωτεινή, Αγία Παρασκευή, Χρυσάκη, Λουτρά και Άνω Νέα Σμύρνη.
Το κλίμα είναι εύκρατο μεσογειακό – με τα γενικά χαρακτηριστικά της Αττικής, επηρεαζόμενο από τη θάλασσα και τον Υμηττό. Η γεωγραφική της θέση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν ουσιαστικά μια ακατοίκητη περιοχή εκείνη την περίοδο, την έκανε ιδανικό τόπο για την εγκατάσταση των προσφύγων της Μικράς Ασίας και καθώς επεκτεινόταν ο αστικός ιστός, εξελίχθηκε σε ιδανικό χώρο κατοικιών και σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής. Πριν το ’22 η περιοχή που σήμερα βρίσκεται η Νέα Σμύρνη, ήταν μια πετρώδης και άγονη περιοχή γεμάτη ρέματα, με εξαίρεση τον καταπράσινο Βουρλοπόταμο και στην ουσία ήταν ακατοίκητη, γεγονός που την έκανε ιδανική επιλογή, ως τόπου στέγασης των προσφύγων.
Λίγους μήνες μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 οι Σμυρνιοί πρόσφυγες άρχισαν τις πρώτες ενέργειες για τη στέγασή τους. Η περιοχή που επιλέχτηκε για την εγκατάσταση των Σμυρναίων προσφύγων ήταν κοντά στην Αθήνα και τον Πειραιά, συνδεόταν οδικά μαζί τους και η αξία της γης ήταν σχετικά χαμηλή, ενώ η περιοχή περιλαμβανόταν στο τότε «Νέο Σχέδιο Αθηνών». Στις 14 Αυγούστου 1923, είκοσι μέρες μετά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάννης, υπογράφτηκε από το Ν. Πλαστήρα το Νομοθετικό διάταγμα «Περί αναγκαστικής απαλλοτρίωσης γηπέδου παρά την Λεωφόρο Συγγρού».
Η πόλη άρχισε να οικοδομείται το 1926 και το ίδιο έτος εγκαταστάθηκε ο πρώτος κάτοικος, ο Αλέξανδρος Βαπορίδης, ξυλουργός στο επάγγελμα. Διέσχιζε πεζός την απόσταση μέχρι τον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Καλλιθέα ώστε να πηγαίνει στην εργασία του στην Αθήνα. Η οδός αυτή της διαδρομής έχει το όνομά του από το 1938.
Το 1928 ο οικισμός που είχε δημιουργηθεί είχε πληθυσμό 210 κατοίκους. Στη διάρκεια της δεκαετίας του ’30 η Νέα Σμύρνη μεταβλήθηκε σε πραγματική πόλη, ο πληθυσμός της από 6.500 το 1934 ξεπέρασε τους 15.000 κατοίκους στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η πόλη συνδέθηκε αρχικά με την Αθήνα μέσω λεωφορείων το 1929. Το 1935 τα λεωφορεία τερμάτιζαν στην πλατεία. Την περίοδο αυτή ιδρύθηκε και ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Σμύρνης, ο σημερινός Μίλωνας, ενώ ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. που είχε ιδρυθεί στη Σμύρνη το 1890 εγκαταστάθηκε στη Ν. Σμύρνη μετά την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Νέας Σμύρνης σε αυτόν , η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε το 1940.
Η πόλη έγινε Δήμος το 1944 και πρώτος δήμαρχος διορίστηκε ο Ι. Μαγκριώτης.
Κατά την αρχαιότητα από την περιοχή περνούσε το Φαληρικό τείχος και η Φαληρική οδός, που ένωνε το λιμάνι του Φαλήρου με την Αθήνα. Τόσο το λιμάνι του Φαλήρου όσο και η Φαληρική Οδός συνέχισαν να χρησιμοποιούνται κατά τα βυζαντινά χρόνια και την Τουρκοκρατία.
Ο χώρος που βρίσκεται σήμερα η λεωφόρος Συγγρού, τριακόσια μέτρα μέσα στη Νέα Σμύρνη και διακόσια προς την Καλλιθέα, απέκτησε την ονομασία «Ανάλατος». Η ονομασία αυτή προήλθε, σύμφωνα με τον Κυπριανό Μπίρη, από τα πρώτα πηγάδια γλυκού νερού που οι οδοιπόροι συναντούσαν στην πορεία τους προς την Αθήνα. Στον τόπο αυτό έγινε στις 23 ή 25 Απριλίου του 1827 η ομώνυμη μάχη (μάχη του Ανάλατου). Δυνάμεις Ελλήνων επικουρούμενες από μερικούς φιλέλληνες, αντιμετώπισαν τα στρατεύματα του Κιουταχή. Η μάχη ήταν σφοδρή και κατέληξε στη συντριβή των ελληνικών δυνάμεων.
Στην μεταπολεμική Αθήνα στην οποία το φαινόμενο της αστυφιλίας έπαιρνε εκρηκτικές διαστάσεις, η Νέα Σμύρνη ενσωματώθηκε σταδιακά χάνοντας, σε μεγάλο βαθμό, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Την περίοδο αυτή συμπληρώθηκε η κοινωνική και τεχνική υποδομή της πόλης. Μέσα στην τριακονταετία 1945-1975 χτίστηκαν πολλά δημόσια σχολεία, καθώς ιδιωτικά, όπως το Παλλάδιο και το σχολείο Καρούση. Οι πρώτες πολυκατοικίες εμφανίστηκαν στη Ν. Σμύρνη το 1955-60 και η έντονη οικοδόμηση και οι μεγάλοι συντελεστές δόμησης εξαφάνισαν σταδιακά πολλούς από τους ελεύθερους χώρους της πόλης.
Την τελευταία εικοσαετία η Ν. Σμύρνη έχοντας καλύψει όλη της την έκταση αναπτύχθηκε αποκλειστικά καθ’ ύψος και ο πληθυσμός της διπλασιάστηκε. Η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της, που οφείλεται, κυρίως, στη μετακίνηση κατοίκων του κέντρου της Αθήνας προς λιγότερο επιβαρυμένους περιβαλλοντικά δήμους, είχε σαν συνέπεια την αύξηση της αξίας των ακινήτων, την αλλοίωση της κοινωνικής σύνθεσης του πληθυσμού και της κοινωνικής ζωής γενικότερα, την μείωση του ποσοστού της κοινωνικής υποδομής που αναλογεί σε κάθε κάτοικο, σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας και στάθμευσης και τη δημιουργία ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Απόφραξη Υδροροής Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Σμύρνη 210 90 29 667
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Σμύρνη 210 90 29 667





Αποφράξεις Νέα Σμύρνη 

No comments:

Post a Comment